Wij zijn op zoek naar een Metselaar – Timmerman
Bekijk onze vacatures

Geschiedenis

Franciscus Haers was de grondlegger van het bedrijf dat opgericht werd in 1911. Draagt de zaak in 19 38 over aan zijn zoon Leon Haers althans op papier, want hij heeft de zaak geleid tot na 1961. Nadien nam Walter Haers ondertussen de derde generatie de zaak over en werd het bedrijf in 1970 verder uitgebouwd met de verkoop en montage van zonwering, screens, markiezen, horren en rolluiken.

De veel onderhoud vragende houten rolluiken werden vervangen door de lichte kunststof rolluiken en het is dan ook geen verassing dat er verder wordt uitgebreid in 1975 met het leveren en plaatsen van kunststof ramen, deuren, serres, veranda’s en overkappingen enz. Aannemingsbedrijf Haers is een vertrouwde naam geworden in deze tak van de bouw en vele particulieren en ook het bedrijfsleven weten waar ze moeten zijn voor goede en vertrouwde kwaliteit.

Ons werkgebied is geheel Zeeuws Vlaanderen, de grensstreek met België en nu met de tunnel is ook die kant een stukje dichterbij. Enkele jaren geleden heeft Enrico Haers de zaak overgenomen, ondertussen de 4de generatie.


Contactgegevens

Rozemarijnstraat 18
4553 AG Philippine
info@haersbv.nl
Tel.: 0115-491327 of 0115-491282