Wij zijn op zoek naar een Metselaar – Timmerman
Bekijk onze vacatures

Kunststof kozijnen & deuren

PVC ramen isoleren heel goed, zijn te krijgen in veel meer kleuren dan u denkt en onderhouden heel makkelijk. Kortom, een toekomstgerichte keuze.

Thermische isolatie
De warmteweerstand van PVC wordt uitgedrukt in U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter de warmteweerstand. Het isolerende standaard 5-kamerprofiel TopLine, heeft reeds een Uf-waarde van 1.3 W/m2 .K Er is bovendien ook een superisolerende profielreeks leverbaar, de SoftLine 82. Dit 7 kamerprofiel is klaar voor de strengste eisen en heeft een Uf waarde van 1 W/m2 .K Door gebruik te maken van extra isolerend glas kunnen de isolerende en energiebesparende eigenschappen van uw ramen nog vergroot worden.

Akoestische isolatie
Alle ramen scoren hoog qua geluidsisolatie. In combinatie met speciaal geluidsisolerend glas kan deze waarde nog verbeterd worden.

Wind en waterdichtheid
Haers levert profielen met 2 of 3 dichtingen. uw absolute garantie voor een optimale warmte-isolatie, geluids- en waterdichtheid.

Veiligheid
Onze ramen zijn standaard voorzien van een veiligheids-raamkruk ‘Sekustik’. Dit is een kruk met een ingebouwd veermechanisme die ervoor zorgt dat bij een inbraakpoging de kruk minder makkelijk geforceerd kan worden. Per opengaand raamdeel zijn eveneens standaard 2 paddenstoelnokken met veiligheidssluitplaatjes voorzien. Optioneel kan er gekozen worden voor inbraak vertragende beglazing en een meer performant beslag waarbij alle sluitpunten veiligheidsplaatjes zijn en er een raamkruk met cilinder geplaatst wordt. Een geringe ingreep qua kostprijs, maar met een groot resultaat.

Onderhoudsgemak
De gladde, brede sponningen zijn eenvoudig te reinigen. Bovendien worden alle horizontale groeven opgevuld met biesjes zodat zich hier geen stof kan opstapelen.

Stevigheid
Alle kader- en vleugelprofielen zijn standaard voorzien van een stalen versterkingsprofiel van 1.5mm dik. Deze zorgen voor een verhoogde stabiliteit en geringe doorbuiging bij windbelasting.

Degelijke montage
Een goed raam is belangrijk, maar de plaatsing is een doorslaggevende factor in het gebruiksgemak en de levensduur ervan. Na jarenlange ervaring staat Haers garant voor de plaatsing van de ramen met het bijkomende bouwkundig werk.

kleuren

De moderne productietechnieken bieden tal van mogelijkheden qua kleur en afwerking. Er zijn drie kleurafwerkingstechnieken die een gepersonaliseerde uitstraling kunnen bieden voor uw ramen en deuren in PVC.

1. In de massa.

2. Renolit.

3. Gelakt.

In de massa
Bij deze vlakke, gladde afwerking zijn de profielen zowel binnen als buiten in wit of gebroken wit verkrijgbaar.

Renolit
Bij deze generfde (cfr. hout) afwerking wordt kleur verkregen door de verlijming van een folie (onder temperatuur en druk). Deze meerlagige folie, waarvan de bovenste laag bestaat uit transparant acryl is kleurecht en lichtbestendig.

Gelakt
Bij deze afwerking wordt aan de buitenzijde van in de massa gekleurde profielen (dus binnen wit of gebroken wit) een matte laklaag in lichte korrelstructuur aangebracht. Alle RAL-kleuren zijn hierin verkrijgbaar. De binnenzijde bij deze afwerking is naar keuze steeds wit of cremewit in de massa.

Eigenschappen van PVC deuren

Ons ruim aanbod deuren in PVC, kenmerken zich door hun afwerkingsmogelijkheden en goede isolerende- en inbraakwerende eigenschappen.

Eigenschappen
Een driepuntssluiting met haakslot boven en onder garandeert een omtimale beveiliging.

Een automatische tochtafsluiter zorgt voor een perfecte afdichting t.o.v. de dorpel.

3 regelbare scharnieren zorgen voor een levenslange goede werking.

Een blind clinderplaatje biedt extra garantie tegen inbraak.

Brede waaier aan mogelijkheden qua deurvulling
Een brede waaier aan mogelijkheden qua deurvulling: glas, vlakke panelen, planchet-panelen, sierpanelen. (voor meer informatie over pvc deurpanelen kunt u terecht bij en van onze leveranciers: www.anaf.be of www.frager.be.

Duitse dorpel
Omdat een deur nooit honderd procent sluit , kan ze voorzien worden van een zogenaamde ‘Duitse dorpel’. Deze dorpel bestaat uit een aluminium onderregel en speciaal ontwikkelde tochtborstel die de deur perfect afsluiten.